Az első hazai mérkőzésen a Tatai AC csapata látogatott a KVSE-s lányokhoz. A találkozót jól kezdték a hazaiak, fegyelmezett védekezésből, gyors támadás vezetések voltak jellemzők, amiből eredményesek is voltak. A vendégek keresték az ellenszert a jó védekezés ellen, 7. percben sikerült megszerezniük az első gólt. (8. perc 5-1). A koncentrált, fegyelmezett játék a 20. percig kitartott, ha nem lerohanásból, akkor felállt fal ellen húzásból, egy az egy elleni játékból voltak eredményesek a komáromi lányok. (20. perc 10-3) Ezután jött egy 5 perces kihagyás hazai részről, technikai hibák, pontatlan átadások, buta szabálytalanságok, kettős emberhátrány, amit az ellenfél könyörtelenül ki is használt. (25. perc 10-6) Időkérés után rendezte a sorokat Szakács Tibor edző és a félidő végére visszatért a magabiztos stabil játék. (félidő: 13-7)
A második félidőben a hazai csapat még egy fokozattal növelte a tempót, stabil és egységes védekezés mellé kiváló kapusteljesítmény is párosult és gyors lerohanás gólokat tudtak szerezni a már fáradtabb vendégek ellen. Itt a második játékrész elején el is dőlt a találkozó, a győzelem nem forgott kockán, csak a különbség volt a kérdés. (42. perc 20-7) A mérkőzés további részében mindenki játéklehetőséget kapott, értékes játékpercekkel lehettek gazdagabbak az újonnan érkezettek is. Kevésbé koncentrált, néha grundkézilabda jelleget öltött az utolsó pár perc. Végeredmény 26-14

Szakács Tibor edző összegzése: Stabil, jó védekezés, remek kapusteljesítmény, eredményes lerohanások, döcögős felállt fal elleni támadójáték. 2 x 5 perc volt amikor nem voltunk elég koncentráltak, ez már a múlthéthez képest sokkal jobb teljesítmény volt. Örülök, hogy a lerohanásainkat sikerült eredményesen befejezni, a jövőben is szükség lesz ezekre a könnyű gólokra. Gratulálok a lányoknak, szép munka volt !     

Kövess, lájkolj, oszd meg: