Magabiztos, helyenként jó játékkal szerezte meg ifi csapatunk a szezonbeli első győzelmét a kilátogató remek hazai szurkolók előtt.

____________________________________________________________________________________

Komárom VSE – Móri KSC 34:19 (16:9)

Férfi Ifjúsági III. osztály-észak, Városi Sportcsarnok Komárom, 2018.10.21., 15:00
Játékvezetők: Czillahó Dávid – Kurcsik Nóra
Nézőszám: 45
Jegyzőkönyv

Komárom VSE: Bíró – Pirik 3, Fekete 12 (2), Balahó 9, Kempl 5, Bittman 1, Botló 1, Horváth 4, Milotai 1 (1), Király
Móri KSC: Kárner – Horváth, Látos, Jónás, Gyuris, Klein, Kosárszky G., Valásek, Flatsker, Kosárszky P., Pék

Hétméteresek: 4/3 ill. 2/1
Kiállítások: 14 perc ill. 6 perc

____________________________________________________________________________________

Az előző mérkőzésekkel ellentétben egy gyengébb képességű csapat látogatott Komáromba. Természetesen ezt a pályán is bizonyítani kellett. Úgy kezdte a mérkőzést a hazai csapat ahogy azt mindig is szokta kapkodva, technikai hibákkal, álmoskásan. Pekár Bence edzőnek gyorsan időt is kellett kérni hogy a vendégek ne nagyon lelkesüljenek be. Üde színfoltja volt az időkérés alatt megérkező nagy létszámú és nagy hangú szurkolói támogatás. Az időkérés és a hangulat hatására is a srácok egy magasabb sebességre kapcsoltak és kis lépésekkel de sikerült 7 gólos előnnyel a félidőre menni. (16:9) A második félidőt is technikai hibákkal tarkítva kezdte a hazai csapat de újra a biztatással a jó útra lépett és egy magabiztos, helyenként jó játékkal sikerült 34:19-re győzni.

 Fótó: Somogyi Csilla
Fótó: Somogyi Csilla (a képre kattintva nyílik meg a teljes galéria)

Fekete Dávid, irányító:
A meccs elején nagyon megilletődve mentünk fel a pályára, ami miatt fej-fej mellett mentünk az ellenféllel. Ekkor egy időkérés után kicsit felbátorodtunk, de ennek ellenére rengeteg hibával játszottunk. Fokozatosan kezdtünk ellépni az ellenféltől, emiatt szerencsére a második félidőben már nyugodtan tudtunk játszani, gyakorolni. A sok hiba ellenére nyertünk, viszont legközelebb jobban ott kell lennünk fejben, mert ennyi nem lesz elég.

Pekár Bence, edző:
Ha egyszer ezek a srácok elhinnék hogy milyen jól is tudnak kézilabdázni akkor nagy dolgokra lehetnének képesek. A görcsösséget váltsa fel az hogy élvezzük a játékot! Ezen is dolgozunk tovább!

Kövess, lájkolj, oszd meg: