Hatalmas pofonba szaladtak bele ifistáink Gödöllőn.

____________________________________________________________________________________

Gödöllői KC – Komárom VSE 51:17 (26:7)

Fiú Serdülő III. osztály-észak, Hajós Alfréd ált. isk., 2018.11.11. – 17.00h

Játékvezetők: Kovács Tamás – Széles Zoltán
Nézőszám: 50
Jegyzőkönyv

Gödöllői KC: Kutrovics – Frey, Pozsgai, Bréda, Csermely, Vilhelm, Farkas D., Kőműves, Fazekas, Pásztor, Farkas B., Urbán, Dajka, Hegyi, Jambrik
Komárom VSE:
Bíró – Fekete 4(1), Kempl 4, Bittman, Balahó 3, Pirik 1, Botló 1, Horváth 1, Milotai, Király 3

Hétméteresek: 2/2 ill. 1/1
Kiállítások: 2 perc ill. 0 perc

____________________________________________________________________________________

Vasárnap 17:00-kor az élmezőnyhöz tartozó Gödöllő csapatához látogattak a komáromi fiúk. A papírforma nem a komáromi fiúk győzelmét jósolta, de összeszedett, koncentrált játékkal egy jó mérkőzést is lehetett volna játszani. A mérkőzés első gólját a vendégcsapat szerezte, amire 8 hazai gól érkezett. 4. percben időt kért Pekár edző, hogy megállítsa a hazai csapat rohamait illetve koncentráltabb támadást, befejezést és faultokat kért a védekezésben. Nem hatott, sőt még görcsösebbé és idegesebbé vált a vendégcsapat. A hazai csapat ezzel szemben szebbnél szebb találatokat szerzett, és rengeteg könnyű találatot jegyzett. Már a félidőre kialakult a majd’ 20 gólos különbség (félidő: 26-7). A szünetben azt kérte Pekár edző, hogy a második félidőt használják a fiúk „éles” gyakorlásra. A második félidőben sem változott a játék képe. Eladott labdák tömkelege, puha védekezés, pontatlan támadás-befejezés. A vendégcsapat hatalmas pofonba szaladt bele. A mérkőzés végére alakult ki a legnagyobb különbség. (Vége: 51-17)

Horváth Csongor, szélső: A mérkőzés első félidejében a csapatunk szinte semmi összhangot nem mutatott a védekezésben, sorra kaptuk a gólokat. A Támadójátékunkban is rengeteg hiba volt, sok helyzetet hagytunk ki. A második félidő első felében kicsit összeszedtük magunkat és kevesebb hibával játszottunk. A mérkőzés utolsó perceiben szintén nem volt összhangunk, és sok egyéni hibánk volt.

Pekár Bence, edző: Dekoncentrált támadó játék, még gyengébb védekezés és akarat gyengeség jellemezte a fiúkat ami miatt a leginkább vagyok csalódott. Úgy érzem most vagyunk a gödör alján és innen csak felfelé vezet az utunk.

Kövess, lájkolj, oszd meg: