Két meggyőző és fegyelmezett játékkal 4 pontos hétvégét zárt a fiú U14-es csapatunk Rácalmáson.

___________________________________________________________________________

Komárom VSE – Móri KSC 38:4 (18:4)

Játékvezetők: Altmár Panna – Csiszár Ramóna
Nézőszám: 35

Komárom VSE: Villám Tibor – Bedecs Márk 1, Lőrincz Boldizsár 18, Tasnádi Botond 11, Kozenkow Dávid 2, Gaál Gergő 3, Éliás Zsombor 2, Pém Ádám 1

Hétméteresek: 0/0 ill. 0/0
Kiállítások: 0 perc ill. 0 perc

___________________________________________________________________________

A két csapat első összecsapása komáromi győzelemmel végződött, 21:27-es eredménnyel. Az ellenfél csapata most mindössze 4 mezőnyjátékossal és egy kapussal jött el a találkozóra. A komáromi csapat, hogy ne legyen akkora különbség a két csapat között ezért 5 mezőnyjátékossal és egy kapussal állt fel a mérkőzésre, ahol már az elejétől kezdve nem volt kérdéses a meccs győztese. A kapuban Villám Tibor remekül hárította a távolról érkezett lövéseket, köszönhetően az előtte álló kemény falnak, ami mindvégig feszes és fegyelmezett volt. A tizenkettedik percben már 12:0 volt az eredmény jelzőn, ám a vendégcsapat néhány szép átlövés góllal redukálta a félidei eredményt. (18:3)
A fiúk a második félidőre sem lankadtak és még fegyelmezettebb védelemmel 20:1-es második félidőt produkáltak. Remek csapatjátékkal és szép akciógólokat lőttek. Tasnádi Botond és Lőrincz Boldizsár jól hozta helyzetbe társait, így mindenkinek sikerült gól szereznie. Egy magabiztos győzelmet arattak a srácok, végeredmény 38:4.

Szerencsés Márk, edző: Teljesen megvagyok elégedve a mutatott játék képével. Sikerült gyakorolnunk, amit az edzésen tanultunk, remek passzok voltak ebből az üresen álló társnak, amiből rendre gól született. Ami nagyon tetszett, hogy az elejétől a végéig komolyan vették a srácok és igyekeztek mindent betartani, amit kértem. Meg is volt az eredménye. Az ellenfél csapata előtt pedig fejet hajtok, hogy végig küzdötte és harcolta az egész mérkőzést.

___________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________

Komárom VSE – Rácalmási SE 25:21 (11:9)

Játékvezetők: Altmár Panna – Csiszár Ramóna
Nézőszám: 25

Komárom VSE: Villám Tibor – Bedecs Márk, Lőrincz Boldizsár 16, Tasnádi Botond 7, Kozenkow Dávid 1, Gaál Gergő 1, Éliás Zsombor, Pém Ádám

Hétméteresek: 0/0 ill. 2/2
Kiállítások: 6 perc ill. 8 perc

___________________________________________________________________________

A hazai csapat ellen léptek pályára a második mérkőzésen az U14-es fiúk. A legelső mérkőzése a két csapatnak 26:8-as rácalmási győzelemmel zárult.
Nagyon jól rajtoltak a mérkőzésen és amit az öltözőben megbeszéltek tudták tartani egészen a félidő közepéig. Szinte végig fegyelmezett védekezéssel és ziccerig kialakított támadásokkal operáltak. A 12. perc körül kisebb rövidzárlat jött, kis hullámvölgybe érkeztek a fiúk és több volt a fegyelmezetlenség, de a félidő végéig összeszedték magukat és két gólos előnnyel mehettek a félidei pihenőre. (11:9)
A második félidőben megmaradt a kemény és hatékony védelem Tasnádi Botond, Lőrincz Boldizsár és Bedecs Márk vezényletével. A kapuban Villám Tibor minden tőle telhetőt beleadott, hogy a srácoknak segítsen, de a második félidő 5. percében és 10 percében is sikerült az ellenfélnek visszajönnie döntetlenre. Ezután az ellenfél fegyelmezetlensége lendítette előre a komáromi fiúkat, akik a 2 + 2 perces ellenfél kiállítást kihasználva elléptek 3 gólra a vendégcsapattól. Az ellenfél időkérésből is a Komárom csapata jött ki győztesen és 4-5 gólra növelte az előnyt, az utolsó percben Szerencsés Márk edző időt kérve gratulált a csapatnak és megkérte őket a fegyelmezett és higgadt játékra, amit a srácok be is tartottak és sikeresen 25:21-re megverték a hazai gárdát. Végeredmény 25:21.

Szerencsés Márk, edző: Nagyon büszke vagyok a srácokra, a kisebb figyelmi és fegyelmi hibáktól eltekintve mindent úgy csináltak, ahogy megbeszéltünk. Hihetetlen taktai játékot játszottak az ellenféllel, azt kell mondjam legalább felnőttjátékos szintű hozzáállás volt ez tőlük, főleg a második félidőben. Tasnádi Botond fegyelmezte a csapatot minden védekezés előtt, és irányításával Lőrincz Boldizsár óriási és fontos gólokat lőtt támadásban. Amikor kellett mentek a srácok, amikor kellett visszább vettek a tempóból. Igazi csapatmunka volt, mindenki kivette a részét az egészből. Öröm volt nézni, ahogyan játszanak, ahogy együtt örülnek a végén. A tudat, hogy az első meccsen 18 góllal kaptunk ki az ellenféltől és most pedig sikerült őket megvernünk úgy érzem azt jelzi, hogy a srácok is éheznek a tudásra és hatalmas potenciál van bennük. Nagyon boldog lennék, ha ez a lelkesedés és ez az egy csapatban való munka csak jobb és jobb lenne, ha fejlődne. Tényleg büszke vagyok, és hatalmas gratuláció a srácoknak, megérdemelt győzelem volt!

 

Kövess, lájkolj, oszd meg: