Csodálatos hazai győzelemmel szerezte meg első két pontját a felnőtt női kézilabdacsapat.

____________________________________________________________________________________
Komárom VSE – Vady Mosonszolnok 26:18 (12:8)

NB II női felnőtt – Észak-Nyugat, Városi Sportcsarnok Komárom, 2018. 12. 08. – 17.00h
Játékvezetők: Babity István – Kaposi Máté Gergely
Nézőszám: 87
Jegyzőkönyv


Komárom VSE:
 Petróczi, Véber – Molnár 6 (3), Tolvaj 3, Szlukovényi,Szőts 7, Koppán, Szalai, Csiszár 8, Lehotska, Reményi, Nemesnyik 3, Lukács, Milotai
Vady Mosonszolnok: Bankó, Kovács B. – Király, Steiner, Tóth, Papp, Gutecz, Nagy, Csiszár Gy.,Hajtó, Molnár D., Veisz, Vadász, Liszkai, Turi, Kovács A.

Hétméteresek: 3/3 ill. 5/3
Kiállítások: 2 perc ill. 6 perc

____________________________________________________________________________________

Az utolsó fordulóban hazai pályán mérkőztek meg felnőtt női játékosaink. A cél mindenképp a két pont megszerzése volt.
A mérkőzésen a két csapat az első félidő közepéig szinte végig fej-fej mellett haladt. A 6.percben 2:4-re vezetett a vendégcsapat, de a 10.percben már 5:5-t mutatott az eredményjelző. Egy adok-kapok után a 15.perc környékén a hazai csapat átvette a mérkőzésen először a vezetést. Ekkor egy szinte tökéletes 10 percet produkálva 5:0-s szakaszt zártak és a félidőre 4 gólos előnnyel fordulta hazai csapat. Félidő 12:8.
A második félidő első hat percében újra egy adok-kapok gólváltás történt, ám a 38.perc és a 44.perc között a komáromi gárda ismét egy nagyon jó szériát hozott és ellépett 8 góllal az ellenfelétől. A vendégcsapat a második félidőben védekezést váltott, ez némileg meglepte a hazai csapatot, mivel a 45.percben jött egy rövidzárlat és a Mosonszolnok 0:5 arányban hozta az elkövetkező 5 percet. Ekkor egy időkérés után a hazai csapat megrázta magát. Kettős emberfogást alkalmazott az utolsó 10-15 percben a vendégcsapat, de a kettős játékengedéllyel rendelkező, Dorogon játszó Molnár Eszter és Tolvaj Gréta vezényletével,Csiszár Klaudia és Nemesnyik Anna jókor érkező góljaival viszont nem maradt kérdés, hogy ki nyeri meg ezt a találkozót. A hazai védelem az utolsó percekre még jobban feljavult és magabiztos 8 gólos győzelmet aratott. Végeredmény 26:18.

 (a képre kattintva nyílik meg a teljes galéria)

 

Szlukovényi Nikolett, irányító: Az idei év messzemenően a legjobb mérkőzését játszottuk. Az elejétől fogva egyben volt a csapat, végigvezettük a meccset és diktáltuk a tempót. Mindenki, aki pályán voltszívét-lelkét beletette. Annak ellenére, hogy nyertünk sok ziccert hibáztunk,de ezen még dolgozunk majd a jövőben. Nagyon régen éreztük azt, hogy milyen egy mérkőzést megnyerni, ez most végre sikerült. Remélem, a tavaszi szezont ugyanígy fogjuk majd kezdeni, mint ahogy ezt az őszit abba hagytuk. A munka januártól folytatódik és szeretnék még sok ilyen mérkőzést.

Szőts Fanni, átlövő: : A szombati meccsnek nagyon nagy akarattal es elszántsággal mentünk neki, ami az elejétől kezdve érezhető volt. Védekezésben haraptunk, szépen lekövettük az ellenfél támadó játékát, amit ellopott labdák, és kiharcolt belemenések bizonyítottak. Ha pedig lövésig jutottak, kapusunk magabiztosan hárította a lövésieket. Ezekből rendre sikerült gyors gólokat szereztünk. Felállt fal ellen végig türelmesek és eredményesek voltunk. A második félidőben elindítottak egy hajrát, megnyitották a védekezésüket, ami kicsit megzavart minket, hoztak egy 5-0-ás szériát, de edzőnk időt kért, és rendet rakott a fejekben. Ezután támadásban a kettős igazolással nálunk játszó dorogi fiatalok percei következtek, és nagyon szépen megoldották a 4-4 elleni játékot, helyzetbe hozva a többieket is. Ezúton is köszönjük nekik a segítséget azon a pár meccsen, amit tudtak vállalni. A vége egy nagyarányú győzelem lett, amit annak köszönhetünk, hogy egy csapatként játszottunk,és mindenki nagyban hozzátett ehhez a sikerhez. Alig várjuk a tavaszt!

Kövess, lájkolj, oszd meg: