A fiú serdülő csapat magabiztos győzelemmel kezdte a tavaszi szezont Angyalföld ellen.
____________________________________________________________________________________
Angyalföldi Sportiskola – Komárom VSE 20:29 (7:14)

Fiú serdülő III.osztály – Észak, Vasas Edzőcsarnok, 2019. 02. 14. – 18.00h

Játékvezetők: Bódis Péter – Bucsek Balázs
Nézőszám: 20
Jegyzőkönyv

Angyalföldi Sportiskola: Kovács, Kamarási, Szabó Á., Pályi, Szabó M., Csányi, Büki, Bölöni, Kovács-Hoffmann, Édes
Komárom VSE: Takács, Egervári – Lőrincz, Fekete 12(3), Kempl 7, Balahó 6, Bittman 4, Kustánczi, Bedecs, Jónai

Hétméteresek: 2/2 ill. 4/3
Kiállítások: 0 perc ill. 2 perc

____________________________________________________________________________________

A vendégcsapat kicsit foghíjasan érkezett a meccsre – betegség, családi okok és iskolai elfoglaltság miatt. Ennek ellenére is a győzelem volt a cél.
Sok technikai hibával kezdett a Komárom csapata már a legelején, de ezt kompenzálta a határozott védelem. 5-1-es védekezéssel próbálták megakadályozni az ellenfél két átlövőjének kapura lövéseit. Az első 5 percben még fej-fej mellett, a 10.percben már 4-5 gólos előny volt a komáromi csapat birtokában. A kapuban jól teljesítő Takács Péter által és a jól működő védelem miatt gyors gólokat tudtak a fiúk szerezni. A támadás az első játék rész végére felgyorsult, és kevesebb lett a technikai hiba. Félidő 7:14.
A második félidőben még többet cserélt az edző, de ez nem befolyásolta a játék képét, aki a pályára lépett igyekezett a legtöbbet kihozni magából. A fiúk a gyors támadást felváltva alkalmazták a felállt fal elleni figurális játékkal, ami megadta a kellő magabiztosságot, és a 33.perc környékén már 12 gólosra nőtt az előny. Ezután a hazai csapat kicsit kozmetikázott az eredményen, de végig fej-fej mellett haladva, gólváltás-gólváltás hátán estek a gólok.
A végeredmény egy magabiztos 20:29.

 Kustánczi Dávid, szélső: „Nagyon élveztem a mérkőzést. Jól játszottunk, kevés esélyt adtunk az ellenfélnek a meccs megnyerésére. Mindenki megkapta a megfelelő játéklehetőséget, ami nagyon jó volt. Jól éreztem magam a pályán, de úgy gondolom még többet kitudtam volna hozni magamból!”

Szerencsés Márk, edző: „A meccs előtt, de már az úton is átbeszéltük mit kérnék tőlük. Mind a mezőnyben, mind a kapuban mindenki igyekezett az elvártakat hozni. Ez meg is látszott, szélről 1 kapott gólunk volt, ami az eddigiekhez képest óriási haladás. A védekezés jól működött. A nyitott és a zárt védelmet is gyakorolhattuk, amíg volt kommunikáció szinte tökéletes volt. A fiatalok is 10-15 perceket játszhattak félidőnkként, és a pályán a saját hibáikból tanultak és javítottak rajta, ami külön tetszett. A támadás lendületes volt, mi diktáltuk a tempót egy nagyon fiatal csapat ellen. Betartották a fiúk, amit kértem ezért nagyon pozitív tavaszi kezdés volt ez a részemről, gratulálok a srácoknak!”

Kövess, lájkolj, oszd meg: