Végig küzdve hatgólos vereséget szenvedett férfi ifjúsági csapatunk hazai pályán.

___________________________________________________________________________

Komárom VSE – Rákosmenti KSK 20:26 (11:16)
Férfi ifjúsági III.osztály – Észak, Komárom Városi Sportcsarnok, 2019. 02. 23. – 15.30h

Játékvezetők: Czillahó Dávid – Rada Kristóf Zoltán
Nézőszám: 31

Komárom VSE: Bíró – Fekete, Balahó, Kempl, Bittman, Kiss, Dombi, Botló, Horváth, Milotai

A komáromi ifjak egy velük hasonló erőt képviselő csapatot fogadtak a Komárom Városi Sportcsarnokban. Edzőjük Pekár Bence távollétében Becker Balázs irányította a srácokat. Nem volt könnyű helyzetben a hazai csapat. A még mindig tartó sérülések mellé két kulcsjátékos lázzal bajlódott, így a létszám ellenére 7 darab egészséges játékos volt bevethető a mérkőzésen.
A hazai csapat ennek ellenére teljes mértékben ellenfele volt a vendégcsapatnak. A kisebb hullámvölgyek ellenére, de egy jó kapusteljesítménnyel végig partiban voltak az ellenféllel. Félidő 11:16.
A második félidőben többször is visszajöttek pár gólos különbségre a srácok, de a betegség és a kevés cserelehetőség miatt a fáradság rossz döntésekre késztette a srácokat, amit a vendégek kihasználtak. Végeredmény 20:26.
Összességében nem érheti szó a ház elejét, hiszen a srácok mindent megtettek a győzelem érdekében. Nagyot küzdve, végig igyekeztek megfelelő ellenfele lenni a vendégcsapatnak, ami sikerült is, így emelt fővel hagyhatták el a pályát.

Bíró Ákos, kapus: „A szezon második felére az edzőnk belevetett munkája által sokat fejlődtünk. Idegenben könnyedén kikaptunk, de most megmutattuk, hogy tudunk harcolni, küzdeni. A sok sérülés és betegség befolyásolta a teljesítményünket, de küzdöttünk, harcoltunk, és nem adtuk fel. Nagyon jól védekeztek a srácok előttem, így nekem is sikerült több pluszt adni a csapatnak. Köszönöm mindenkinek a biztatást, a kedves szavakat. Sikerült nekem is rengeteget fejlődnöm a fél év alatt. Lehet, hogy vesztettünk, de büszkén hagyhattuk el a pályát, hiszen szívünk-lelkünk beletettük a mérkőzésbe.”

„Jó kapusteljesítmény mellet sajnos elfáradtunk, elfogytunk a végére. Úgy gondolom, ha a keret egészséges akkor hazai győzelmet is tudtunk volna ünnepelni, de minden elismerésem a fiúknak. Hozzáállás és küzdésből jeles!” – mondta Becker Balázs, aki Pekár Bence távollétében irányította a csapatot.

 

Kövess, lájkolj, oszd meg: