A KVSE u12-es ifjai is megkezdték a tavaszi hadjáratot. Az első fordulóban Dorogra utaztunk az aktuális két mérkőzésünkért.

Első mérkőzésünket Martonvásár csapatával játszottuk és volt mit törleszteni, az őszi fordulóban vereséggel zártuk a derbit. A tavaszi felkészülés az edzői stáb jónak értékelte és ennek fényében nagy reményekkel várta a mérkőzést. A fiúk nem is cáfolták meg magukat, az első percek nehézségein hamar túltették magukat és magabiztos, pontos kézilabdázással az első félidő második etapjára, már kezükben tartották a mérkőzést. A tetszetős támadásokat pattogós pontos védekezéssel támogatták meg a fiúk így megérdemeltek lépdeltek el folyamatosan ellenfelüktől. A mérkőzést végig kevés hiba jellemezte, úgy tűnt, sikerült túllépni és túlnőni az ősszel jellemző álló kézilabdán. A végeredmény teljesen hűen tükrözi a mérkőzés képét, a srácok megérdemelten arattak nagyobb arányú győzelmet!
KVSE – Martonvásár: 17 -10

Második mérkőzésünkön a Tarján csapata ellen léptünk pályára, a cél egy szoros ki-ki meccs megvívása volt. Az eredmény figyelmen kívül hagyása volt az edzői instrukció, és az első meccsen látottak újra megvalósítása, hiszen általánosságban az egy jó, egy rossz meccs teljesítmény volt eddig jellemző a csapatra. Úgy tűnt sikerült átmenteni az első derbin mutatott formát, a jó védekezést rendre gólokkal sikerült befejezni, pedig ellenfelünk kapuját, kimondottan technikás hálóőr vigyázta. Az első félidőre a gólváltás volt jellemző, de mindig adódott lehetőség, hogy egy gólnál többel ellépjünk. Félidőben egy ide. A második félidőben ellenfelünk kezdett jobban, ám még is mi úsztunk meg két góllal, de továbbra is a gólváltás volt jellemző. Ám ahogy haladt a mérkőzés előre, úgy kezdtek megjelenni a fáradtságból adódó hibák, és pontatlanságok. Döntetlen állásnál a tartós gólcsendet ellenfelünk törte meg, és három egymást követő támadásból is szerencsés gólt szereztek, még mi a másik oldalon adósak maradtunk a találatokkal, a kialakított helyzetek ellenére. Ellenfelünk győzelme megérdemelt, de derekasan és szépen helyt álltunk! Két nagyon jó színvonalú mérkőzést játszottunk, a fejlődés és előrelépés elvitathatatlan a fiúktól. Dolgozunk tovább és igyekszünk még közelebb zárkózni ellenfeleinkhez!
KVSE – Tarján SE: 11 – 14

Kövess, lájkolj, oszd meg: