Nagy arányú vereség a Fradi fiókcsapata ellen.

___________________________________________________________________________

Komárom VSE – FTC KN KFT II. 20:46 (8:21)
Férfi ifjúsági III.osztály – Észak, Városi Sportcsarnok Komárom, 2019. 03. 12. – 18.15h

Játékvezetők: Natkai Norbert – Krupánszki Kornél
Nézőszám: 32

Komárom VSE: Bíró – Fekete 6(1), Balahó 2, Kempl 5, Bittman 1, Kiss, Dombi 3, Botló 1, Horváth 3, Király, Pirik, Kiss
FTC KN KFT II.: Misinszki – Pribitek, Tanács, Csiki, Harta, Vári, Romvári, Bodó, Hunyadi, Szabados

A vasárnapi tatabányai mérkőzés után a csapat hétfőn pihenőnapot kapott, hiszen kedden újra pályára kellett lépniük.  Pekár edző már a mérkőzés előtt azt kérte a srácoktól, hogy próbálják meg a vasárnapi mérkőzés első félidei játékát hozni. Szűkítette a lehetőségeket Király Zsolt kiesése, aki ugyan jelen volt a mérkőzésen, de lázzal küzdött, így nem is léphetett pályára.
A mérkőzés elejétől fogva a vendégcsapat akarata érvényesült. A vasárnapi mérkőzésnek nemhogy az első, de még a második félidei játékát sem tudtuk a pályára vinni kedden. Hitehagyott, gyáva támadójáték és puha védekezés jellemezte az első félidőt. A bravúrok is elmaradtak a kapuból, bár nagyon sokszor ki volt szolgáltatva Bíró kapus. Már a félidőre hatalmas hátrányba került a hazai csapat: 8:21.
Pekár edző a félidőben arra kérte a srácokat, hogy a hibák számát próbálják csökkenteni és gyakoroljanak éles körülmények között az elkövetkezendő mérkőzésekre.
Ez csak hellyel-közzel valósult meg. Támadójátékunk továbbra is akadozott, de amikor meg tudtuk akadályozni a vendégcsapat rohanását, és rendezett védelem ellen kellett támadni, akkor ez jól működött, viszont sajnos ez csak kevés alkalommal sikerült. Ami a mérkőzés utolsó 5 percében történt, azt nagyon gyorsan el kell felejteni!

Pekár Bence edző: Ezt a mérkőzést sajnos fejben veszítettük el. Mi görcsösen küzdöttünk, míg ellenfelünk élvezte a játékot, és futószalagon lőtte a gólokat. Ez jellemezte az egész mérkőzést. Amiért mérges vagyok a srácokra, az az utolsó öt perc. Nemtörődöm, hanyag mentalitás, volt jellemző a fiúkra, ez elfogadhatatlan. Nem volt és nem is lehet jellemző ez a felfogás a srácokra a jövőben sem

Kövess, lájkolj, oszd meg: