„Az eredmény úgy érzem egyáltalán nem tükrözi a két csapat közötti különbséget…” – foglalta össze Szerencsés Márk edző, ki nagyon pozitívan nyilatkozott a fiatalabb játékosokról.
_________________________________________________________________________

VS Dunakeszi I. – Komárom VSE 38:21 (20:9)
Fiú serdülő III.osztály – Észak, Radnóti Miklós Gimnázium Dunakeszi, 2019. 04. 03. – 17.30h
Játékvezetők: Hajdu Tamás – Tóth Tamás
Nézőszám: 40

VS Dunakeszi I.: Kőhalmi, Rónai – Dócs, Gerhát, Göcsei, Gritsch, Gyüre, Király, Rednic, Semsei, Simon, Stósz, Szorádi, Tippanucz, Urbányi
Komárom VSE: Takács – Fekete 9, Kempl 2, Balahó 1, Bittman 2, Tasnádi 3 (1), Lőrincz 3 (1), Simonics 1, Kustánczi, Kozenkow, Jónai, Egervári, Bedecs

Hétméteresek: 3/2 ill. 6/2
Kiállítások: 12 perc ill. 6 perc

Dunakeszire látogatott a fiú serdülő csapat.
Rosszul kezdte az elejét a gárda, és ez rányomta a bélyegét a mérkőzésre. Rengeteg kihagyott ziccer, helyzet és ráadásul büntető dobás tetőzte meg a helyenként elég jól működő, de többször hibázó védelmét a vendégcsapatnak. A kapuban gyorsan cserélni kellett, mivel Takács Péter térdfájdalmak miatt nem tudta tovább vállalni a mérkőzés, ám Egervári Martin nagyon jól vette az akadályt, és bátran, félelem nélkül próbálta hárítani az ellenfél lövéseit, kisebb-nagyobb sikerrel. A 8.perc után egy 11 perces gólcsend jött a Komárom csapatától, ami soha nem volt rájuk jellemző. El is lépett az ellenfél 14:4-re, amit sehogy nem tudtak a srácok visszahozni. Félidő 20:9.
A második félidőben már az ifisták is többet pihentek és a fiatalabbakra hárult a több felelősség, amit nagyon szépen megoldottak. Az eredmény kozmetikázása nem sikerült, de a fiatalabbak számára jó tanuló lecke volt ez a mérkőzés, hiszen a jövőben ők képezik majd a serdülő csapat gerincét. Szép dolgokat láttunk támadásban, és védekezésben is igyekeztek kemények maradni. Sajnos a gólkülönbség szépen lassan megnőtt, így a végére egy nagyobb vereség alakult ki. Végeredmény 38:21.

Kozenkow Dávid, fiatal jobbátlövő:Amikor pályára kerültem, kicsit meg voltam rémülve. De hamar belerázódtam mivel az U14-es csapat és pár serdülő játékos volt fent.
Próbáltunk mi fiatalok jól védekezni, de sokszor könnyen átjöttek rajtunk. Az eredmény nem volt lényeges, támadásban rengeteg jó dolgot tudtunk csinálni. Összességében nem volt rossz meccs, gratulálok a csapatnak és az ellenfélnek.”

Szerencsés Márk, edző:Tulajdonképpen megtettünk mindent, de ez jó lecke volt mindenki számára. Rengeteg helyzetet hibáztunk, és büntetőből is gyengék voltunk. Az emberelőnyeinket is nehezen használtuk ki. Nem hinném, hogy rosszul csináltunk valamit, csak az állandó szoros emberfogás teljesen megöli a kézilabdát és a játékunkat, ebben javulnunk kell. A meccs utolsó 10-15 percét eleinte 1-2 ifistával szélen, végül teljesen az U14-U15-s csapat játszott. Nagyon pozitív volt, jó páran jól kezelték a terhet, bele adtak mindent, amit tudtak, sajnos így alakult! Az eredmény úgy érzem egyáltalán nem tükrözi a két csapat közötti különbséget, de ennek ellenére gratulálok az ellenfélnek!”

Kövess, lájkolj, oszd meg: