Hazai környezetben rendezték a soron következő U-11-es lány fordulót, ahol most is neves csapatokkal mérkőzött az u-11-es lány csapatunk. Első és utolsó mérkőzéseit játszottuk az Alba Fehérvár 2. csapatával és a Dunaújvárossal csaptunk össze.
___________________________________________________________________________

Komárom VSE – ALBA FEHÉRVÁR KC 2
Az első találkozót jól kezdték a lányok, nem volt látható az izgulásnak és a megszeppenésnek, ami eddig jellemző volt a mérkőzések elejére. Koncentráltak, összeszedettet voltak a lányok. Védekezésben látszott az akarás, figyeltük a labdát és a játékot, olykor-olykor lecsúszott egy fault, aminek sárga vagy 2 perc lett a vége, de látszott, hogy agresszívebbek vagyunk, mint eddig, ami pozitív. Kapuban is láthattunk szép védéseket. Támadásban pedig szemre tetszetős támadásokat vezettünk, körbe járt a labda, lendületből és cselből is eredményesek tudtunk lenni.
Végeredmény: KVSE – Alba Fehérvár KC II 4-18

Dunaújvárosi AC – Komárom VSE
Egy kisebb pihenő után következett a második találkozó. Szerencsére a lányok lendülete megmaradt és az előzőhöz hasonlóan, koncentráltak, fegyelmezettek, harciasok voltak. Védekezésben és támadásban is rengetek jó dolgot lehetett látni. Emberhátrányban még bizonytalanok voltunk, több gólt kaptunk az üresen hagyott játékosoktól. Az eredmény kicsit csalóka, sok helyzetet kidolgoztunk, csak a befejezések nem sikerültek elég pontosra.
Végeredmény: Dunaújvárosi AC- Komárom VSE 17-4

___________________________________________________________________________
Eddig legjobb mérkőzéseit játszották a lányok. Ami a legnagyobb pozitívum, hogy csapat benyomását keltették, nem voltak egyénieskedések, mindenki hozzá tette a magáét. Remélhetőleg ezen az úton haladunk tovább!

Kövess, lájkolj, oszd meg: