Vasárnap az U-11-es csapatunk Dunaújvárosba utazott, hogy részt vegyen az aktuális bajnoki fordulón. DKKA III. Mezőszilas és a Kőkúti Sasok DSE voltak az ellenfelek.
___________________________________________________________________________

Mezőszilas – KVSE
Mind a két csapat kicsit álmoskásan kezdett, messzi és pontatlan lövéssel próbálkoztak a csapatok. A komáromi lányok tudtak több ziccert kialakítani, de a befejezés rendre pontatlan volt. A védekezésre viszont nem lehetett panasz, az ellenfél szinte csak átlövésekkel tudott próbálkozni, amit a kapusunk többször is sikeresen hárítani tudott. A második félidőben többször lemaradt a védelem, ezért ziccerekből sikerült meglépnie a Mezőszilas csapatának. De a lányok nem adták fel, szép cselekkel, bejátszásokkal, átlövésekkel sikerült gólokat elérni így a végén a komáromi lányok örülhettek a győzelemnek. Mezőszilas – KVSE 6-10

KVSE – Kőkúti Sasok
Második mérkőzésünk jóval nehezebbnek ígérkezett, egy jobb csapattal szemben. A találkozó eleje kiegyenlített volt, főleg védekezésben fegyelmezettek voltak a csapatok. A Kőkúti csapatának sikerült hamarabb megtalálni a réseket a védelemben így, több ziccert is tudtak lőni és lendületesebb is voltak. Támadásban a komáromi lányok statikusak voltak, nem volt átütő erő a támadásban, messziről próbálkoztak többször lövéssel, amiből beakadt egy-két lövés, de az egy az egyezés és a bátorság hiányzott. Végig küzdött a csapat a teljesítményre nem lehetett panasz.
KVSE – Kőkúti Sasok 5-14

___________________________________________________________________________
Úgy néz ki, hogy az előző fordulóban átszakadt egy gát a lányokban, mert azóta koncentrált, fegyelmezett, bátor játékot láthattunk tőlük. Már csak egy forduló van hátra, remélhetőleg tartják, ezt a tendenciát és még jobb teljesítménnyel tudják búcsúztatni ezt a szezont.

Kövess, lájkolj, oszd meg: