„Tudatosítanunk kell, hogy ki lehet kapni, de lélektelenül játszani nem lehet!” – az edző szavai a lefújás után. 

Fiú serdülő III.osztály – A. csoport – Komárom Városi Sportcsarnok
2019. 10. 17. – 16.15h

Komárom VSE – Lipóti SKFT 25:41 (14:25)

Játékvezetők: Czillahó Dávid – Gengeliczky Dávid
Nézőszám: 30 fő

Kiállítások: 4 perc ill. 4 perc
Hétméteresek: 3/2 ill 2/1

Komárom VSE: Egervári – Kempl 10 (1), Horváth 8 (1), Kustánczi 1, Jónai 3, Gaál 2, Mlinkovics, Simonics, Kozenkow, Bedecs 1

Lipóti SKFT: Bochdalovszky, Lang – Vincze 1 (1), Varga 11, Veszprémi 12, Bablonkay, Bíró 4, Majtényi 2, Tolnai 9, Kulacs 2

A jó erőkből álló Lipóti SKFT csapatát fogadta a Komárom VSE hazai pályán. A mérkőzésen bár 10 játékossal szereplő Komárom csapatának még sem volt bevethető minden játékosa. Simonics Ádám betegség, míg Kozenkow Dávid még mindig bokasérüléssel bajlódik.
A találkozót fáradtan és döcögősen kezdte a hazai csapat, ami egyáltalán nem változott a mérkőzés során. A támadás lassú volt és ötlettelen, néhány jó megoldással. A védekezés laza, könnyed, sehol egy ütközés vagy fault. Ez az egészre rátette a bélyegét, hiszen a rossz védekezés mellé rengeteg eladott labda és technikai hiba követte ezt a támadásban, amit az ellenfél kegyetlenül kihasznált és már a félidő felénél eldöntötték a mérkőzést, ami a félidőre már 11 gólos előnyt jelentett. Félidő 14:25.
A második félidőben javult némileg a helyzet, a védekezésben voltak jó megmozdulások, és a támadásban is aktívabbak lettek a fiúk, de ez sem volt elég az előny ledolgozására. Voltak jó periódusaik, de még mindig rengeteg volt a technikai hiba, ami csak az ellenfél előnyét segítette. A végére 16 gólos vereség született, ami csak azért fájó, mert egy lélektelen, ötlettelen és fegyelmezetlen Komáromot láthattunk. Végeredmény 25:41.

 „Keresem a válaszokat még a teljesítményünkre. Nyilván az én hibám is, hiszen együtt győzünk és együtt veszítünk. Közelében sem voltunk a kézilabdának, pedig egy jó csapat ellen mérhettük volna össze erőnket. Értékelhetetlen volt a védekezésünk, a támadásunk „impotens” és ötlettelen. Ennyi technikai hibánk és eladott labdánk az egész tavalyi szezonban nem volt. Ezt az egészet el kell felejteni és koncentrálni azokra a dolgokra, amikben jók vagyunk! Ki kell viszont emelnem Horváth Csongor küzdeni akarását! Tudatosítanunk kell, hogy ki lehet kapni, de lélektelenül játszani nem lehet!” – értékelt szomorúan Szerencsés Márk vezetőedző a mérkőzés után.

„A mérkőzés első felében a hozzáállásukkal volt a legnagyobb probléma, ezért sok technikai hibánk volt, amikből könnyű gólokat kaptunk. A második félidőben kicsit össze tudtuk szedni magunkat támadásban, de a védekezésünk továbbra sem volt az igazi. Nem szabad, hogy ez a mérkőzés lerombolja a lelkesedésünk, dolgoznunk kell tovább, és jobban fel kell szívnunk magunkat az elkövetkezendő mérkőzésekre.” – értékelt a bár sok hibával, de a meccsen végig küzdő Horváth Csongor, aki 8 gólig jutott a találkozón.


Ismét hazai pályán játszanak a fiúk, október 30.-án a Szombathely csapata látogat a Komárom Városi Sportcsarnokba. A mérkőzés 16.15h-kor kezdődik. Hajrá KVSE!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: