Elszenvedte első vereségét a férfi ifjúsági csapat.

Férfi ifjúsági III. osztály – A csoport – Városi Sportcsarnok Alsóörs
2019. 10. 20. – 16.00h

Alsóörsi SE – Komárom VSE 24:21 (17:12)

Játékvezetők: Hantos Dorina – Rózsahegyi Brigitta
Nézőszám: 50 fő

Alsóörsi SE: Koncz P. – Gárdonyi 1, Fodor 3, Györe 2, Koncz Á. 5, Kósa 9 (3), Holubecz, Erdélyi, Csőgör, Horváth Zs., Horváth B. 4

Komárom VSE: Bíró, Egervári – Balahó 2, Fekete 10, Horváth 1, Kempl 6, Király 1, Lipóth 1, Jónai, Szabó, Bittman, Milotai, Kustánczi

Kiállítások: 0 perc ill. 4 perc
Hétméteresek: 4/3 ill 5/3

Az eddig veretlen Komárom a jó erőket képviselő Alsóörs csapatához utazott a 6. fordulóban. A csapatot Szerencsés Márk edző irányította, Pekár Bence, vezetőedző távollétében.
A mérkőzés nehezen kezdődött a vendégcsapat számára. Védekezésben a megbeszélteket nem sikerült teljesen betartani, támadásban pedig nagyon döcögött a játék. Az ellenfél a félidő elejére már 4 gólosra növelte az előnyét. Az 5-1-es védekezéssel kezdő Komáromi gárda védelmet cserélt és visszaállt 6:0-s védekezésre. Ez némelyik jobb megoldásnak tűnt, de az ellenfél nem engedett az előnyéből. Félidő 17:12.
A második félidőben feléledt némileg a vendégcsapat. Több alkalommal is visszajöttek 2 gólra, ám a rengeteg kihagyott helyzet és a beállós körüli védekezés még mindig hatalmas gondokat okozott. Hiába a hátul jól teljesítő Bíró Ákos jó teljesítménye a csak helyenként jól működő támadójáték és védekezés nem hozta meg a kellő áttörést. Az ellenfél három gólos, megérdemelt győzelmet tudhat a magáénak. Végeredmény 24:21.

„Azt kértem a srácoktól, hogy felszabadultan játszunk, és ne rakjunk terheket a nyakunkba. Ez egyáltalán nem sikerült, sok játékoson az akarat hiányát láttam. Egy-két ember nyerni akarása nem elég egy csapatjátékhoz, mindenkinek akarnia kell a győzelmet és tenni kell érte. Nem tudtok a beálló körüli védekezést megoldani, támadásban elég sokat hibáztunk, bár láttam nagyon szép megoldásokat. Talán épp jókor jött a pofon, hogy a földön kell járnunk. Van két hetünk felállni az ért csalódásból és a Szombathely ellen újult erővel állni pályára.” – értékelt Szerencsés Márk, aki Pekár Bence távollétében irányította a csapatot.

Lipóth Balázs, a csapat átlövőjének és beállósának szavai a találkozó után – „Sajnos nem úgy sikerült a mérkőzés ahogyan elképzeltük, de ez annak tudható be, hogy leírtuk az ellenfelet, amit nem kellett volna. A védekezésben is voltak hibák nagyon keveset faultoltunk és az ellenfél beállóját sem tudtuk megfelelően levédekezni. A második félidőben már összeszedtük magunkat és a védekezés javult egy kicsit. Szerintem mindenki tanult a hibáiból elkell felejteni ezt a vereséget felállni a padlóról és menni tovább. Nincs itt mese KVSE!”

 

1.SZoESE                                    6/6/0/0 – 12 pont
2. KOMÁROM VSE                 6/5/0/1 – 10 pont
3. Szentgotthárdi VSE            6/4/0/2 – 8 pont

 


Két hét szünet után november 9.-én a listavezető Szombathely csapatát fogadja a Komárom Városi Sportcsarnok a Komárom VSE férfi ifjúsági csapata. A mérkőzés 15.00h-kor kezdődik. Jó pihenést a fiúknak, hajrá KVSE!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: