Küzdelemből jeles – döntetlent harcolt ki a fiú U13-as csapat, majd egy nagyobb arányú vereséget szenvedett a második mérkőzésen.

Gyermekbajnokság FU13 (2007-2008) – F csoport – Kisbér, Zsivótzky Gyula Sportcsarnok

2019.10. 27. – 10.00h és 11.50h

Kisbér KC – Komárom VSE 18:18 (10:8)

Játékvezetők: Puss Hajnalka – Szabóné-Jelen Ildikó

Komárom VSE: Laczkó – Becker, Bencsik, Petheő, Németh, Szegedi-Rakó, Bedecs, Tarkovics, Fáy, Csütörtöki

A Komárom VSE alakulata Kisbérre látogatott, ahol az első mérkőzésen a hazai gárdával mérte össze tudását. Egy hasonló képességű csapattal mérkőztek meg a fiúk. A mérkőzés elég nagy iramban folyt, gólváltások sora történt a legelején, amiből a hazai csapat tudott kilépni, és a félidőre sikerült egy két gólos előnyre szert tenniük. A második félidőben kicsit a padon maradta a vendégek és az ellenfél ezt kihasználva 4 gólos előnyt szerzett. A vendég időkérés után felszívták magukat a fiúk és a második félidő utolsó 3 percére megfordított a mérkőzés kimenetelét. Ekkor állt össze a védelem és sikerült könnyű gólokat szerezniük. 18:18-as állásnál sajnos nem sikerült gólt szerezni, de sikerült kivédekezni a hazai kontrát és így az első játékrész képét tekintve nyertek, a második játékidőt nézve vesztettek egy pontot a srácok. Végeredmény 18:18.

Komárom VSE – Cunder TU Kézisuli II. 9:19 (5:9)

Játékvezetők: Kutasi Dóra – Puss Hajnalka

Komárom VSE: Laczkó – Becker, Bencsik, Petheő, Németh, Szegedi-Rakó, Bedecs, Tarkovics, Fáy, Csütörtöki

A srácok megilletődötten kezdték a találkozót. A szintén hasonló erőkkel felálló Cunder csapata harcias védekezésével meglepte a hazai csapatot, akik nem találták a megoldást támadásban. A védekezésben hatalmas helyek alakultak ki, amit a vendégek kegyetlenül kihasználtak, bár az első félidőben sikerült tartani a lőtávot. A második félidőre sem változott a hazai védelem. A laza, ütközés nélküli védekezés pedig meghozta a vendégek sikerét és már a második félidő közepén 10 gólra növelték az előnyüket, amit a hátralévő időben meg is tartottak. Végeredmény 9:19.

„Mindkét mérkőzésen a védekezést hiányoltam a leginkább, úgy éreztem a srácokon, mint akik csak a támadásnak élnek, de a védekezésben tudjuk megnyerni a mérkőzést. Láttam remek dolgokat, támadásban aktívak voltunk, sokszor nagyon jó döntést hoztunk. A védekezésünkön keményíteni kell és nagyon rendben leszünk. Összeségében jó játéknapot zártunk. Az első meccsen egy csapatként visszajöttünk a meccsbe, nagyot küzdöttünk, a második meccsen pedig egy csapatként szenvedtünk egy vereséget, bár érzésem szerint komolyabb ellenfelei lehettünk volna a csapatnak.” – értékelte a játéknapot Szerencsés Márk, aki Szakács Péter vezetőedző távollétében irányította a srácokat.


A következő játéknap 2019. november 9.-én, a Községi Sportcsarnokban Tarjánban lesz megrendezve.
10.55h – KOMÁROM VSE – Tatai AC
13.40h – Tarján SE – KOMÁROM VSE

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: