Újabb kétgólos vereség a megyei csapatnál.

Felnőtt férfi megyei – Fejér megye – Sportcsarnok Szár
2019. 11. 10. – 18.00h

Bicskei TC – Komárom VSE 24:22 (16:11)

Játékvezetők: Csiszár Ramóna – Pergel Katalin
Nézőszám: 46 fő

Bicskei TC: Molnár L. – Kende, Kuzma P. 9, Kuzma N. 1, Németh 4, Mocsi, Balla, Ádám, Havas 4, Molnár I., Nánássy, Ollé 2, Kiss 2 (1), Kutrik 2 (1), Szabó

Komárom VSE: Bohuniczký, Bíró, Répa – Balahó 4, Fekete 4 (2), Horváth, Kempl 2, Király 3, Lipóth, Tímár, Kun 3 (2), Wágner 1, Németh 4, Bittman 1, Botló

Kiállítások: 10 perc ill. 2 perc
Hétméteresek: 3/2 ill 5/4

Vasárnap este Szárra látogatott a megyei csapat. Az ellenfél csapatát idősebb, rutinosabb játékosok alkották. Pekár edző azt kérte a játékosaitól, hogy gyors tempóban kézilabdázzanak, hogy az ellenfél játékosait kifárasztva könnyű gólokat tudjanak szerezni. Ebből a mérkőzésen szinte semmi nem valósult meg. Mindenki egyénileg, labdaleütéssel kézilabdázott, amit az ellenfél játékosai könnyűszerrel levédekeztek. A 15. percben sort cserélt Pekár edző és jöttek a fiatalok. A játék dinamikája változott, de a befejezéseket nem tudták pontosítani, így öt gólos hátrányba vonulhatott pihenőre a komáromi csapat. Félidő 16:11.
Pekár edző a szünetben is ugyanazt kérte, mint a mérkőzés előtt. A második félidőben a játék képe nem igazán változott. Támadásban küzdöttünk a hazai csapat erőteljes védőivel, míg védekezésben tudtuk tartani az ellenfél lövőit. Az utolsó 10 percben varázsütésre megváltozott minden, hiszen a védekezés még inkább összeállt, a támadójáték pedig pontosabbá és gyorsabbá vált. Sajnos ez kevésnek bizonyult. Két gólos vereség lett a vége. Végeredmény 24:22.

„Sajnos a felnőtt játékosaink megint nem hozták a tőlük elvárható játékot. Ha ez végre összejönne, győztesen hagyhatnánk el a pályát. Nagy hiba, hogy csak 10 percet kézilabdáztunk ezen a mérkőzésen, és ez csak arra volt elég, hogy közel kerüljünk az ellenfélhez. Szomorú vagyok, mert több is lehetett volna ebben a mérkőzésben.”Pekár Bence vezetőedző szomorú értékelése a mérkőzés után.


November 16.-án, szombaton 17.30h-kor lép pályára a megyei csapatunk ismét hazai pályán. A Komárom Városi Sportcsarnokba várunk minden kedves szurkolót, hogy bíztassák a srácokat a Móri KSC csapata ellen.

NINCS ITT MESE, KVSE!

 

Kövess, lájkolj, oszd meg: