Győzelem Esztergomban – női csapatunk újabb sikere.

NB II. női felnőtt – Észak – Pézsa Tibor Sportcsarnok, Esztergom
2019. 11. 16. – 11.00h

Esztergomi Vitézek RAFC – Komárom VSE 29:31 (14:13)

Játékvezetők: Bátori Bence Martin – Szécsi Lantos Boldizsár
Nézőszám: 70 fő

Kiállítások: 12 perc ill. 10 perc
Hétméteresek: 5/4 ill 4/3

Esztergomi Vitézek RAFC: Fekete, Mátyás V. – Takács 3, Horváth 4, Barczi 7, Ábrahám 7 (3), Kovács 2, Csiki 3, Mátyás A., Valovics 3 (1), Osvald, Szilágyi

Komárom VSE: Zoltay, Liszkai – Szőts 2, Karalyos, Szabó-Kovacsicz 12, Vajda 14 (3), Szamoránsky 2, Molnár 1, Tolvaj, Tarjányi, Nemesnyik, Velencei, Sebestyén

Az éllovas Szentenedre mögött álló, két dobogós helyen szereplő csapat mérkőzött meg egymással szombat délelőtt. Egy nagyon pikáns mérkőzésre számíthattak a szurkolók Esztergom és Komárom csapata között.
A mérkőzés nagyon kiélezett volt, már a legelejétől kezdve. Hol az egyik csapat, hol a másik csapat került minimális távolságra a másiktól. A szoros csatában, az első játékrészben a helyzeteit jobban kihasználó Esztergom csapata került ki jobban és a félidőre egy gólos előnnyel vonulhatott. Félidő 14:13.
A második félidőben sem változott semmit a játék. A két csapat nem nagyon tudott ellépni a másiktól, oda-vissza, adok-kapok volt a játék. A mérkőzés ezen szakaszán a Komáromi gárda jobban kihasználta a helyzeteit és megszerezte a vezetést. Az esztergomi hölgyek a döntő pillanatban rosszabb döntéseket hoztak, ezzel segítve a Komárom VSE játék, így a végeredmény 2 gólos győzelem lett a vendég alakulat számára. Végeredmény 29:31.

„A védekezésünkben még mindig akadnak problémák. A támadásban meg eredményesebben kell játszanunk. Sok ziccert hibáztunk, ami legközelebb akár pontba vagy pontokba kerülhet, de arra van az edzés, hogy ezeken a hibákon javítsunk és a védelmet összerakjuk.” – értékelt a lefújás után Szabó-Kovacsicz Mónika, csapatunk jobbszélsője.

1.Szentendrei NKE                      8/8/0/0 – 16 pont
2. KOMÁROM VSE                 7/6/1/0 – 13 pont
3. Esztergomi Vitézek RAFC      8/6/0/2 – 12 pont


Ismét hazai pályán méghozzá november 24.-én a Solymári SC csapatát fogadja. A mérkőzés kezdete 17.00h a Komárom Városi Sportcsarnokban. Hajrá KVSE!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: