Nagyarányú győzelem a sereghajtó ellen.

NB II. női felnőtt – Észak – Komárom Városi Sportcsarnok
2019. 11. 24. – 17.00h

Komárom VSE – Solymári SC 42:20 (22:8)

Játékvezetők: Borsóné Nagy Tímea – Tóth József
Nézőszám: 97 fő

Kiállítások: 6 perc ill. 10 perc
Hétméteresek: 2/1 ill 5/4

Komárom VSE: Zoltay, Liszkai – Szőts 3, Karalyos 3, Szabó-Kovacsicz 16, Vajda 14 (1), Szamoránsky 2, Molnár 1, Tolvaj 1, Tarjányi 2, Nemesnyik 1, Velencei

Solymári SC: Vásárhely – Krizsák 6 (2), Gubán 1, Bartha, Csernikovics, Varga, Tallér 3, Viola, Szalay 3, Kosiba 3, Baranyai, Feldhoffer 4 (2), Tass

A sereghajtót fogadta otthonában a Komárom VSE csapata. Az eddig veretlen hazai gárda célja a magabiztos győzelem, az eddig pedig nyeretlen vendég együttes a tisztes helytállásért lépett pályára.
Az első félidőben lehengerlően kezdett a hazai csapat. Már az 5. percben kikérte a hazai vezetőedző az idejét, de sajnos ez sem segített a vendég gárdán. A 10. percben 6 gólos, a 25. percben már 10 gólos győzelem volt a hazaiak javára. A rendezett és fegyelmezett védelem által könnyű labdákat szereztek a komáromi hölgyek, és könnyen hibára késztették a solymári csapatot. A félidőre már 14 gólos előnye volt a Komárom VSE csapatának. Félidő 22:8.
A második félidő játéka sem mutatott más képet, mint a Komáromi nők erejét és magabiztosságát. A védelem remekül működött, a támadásban pedig parádés megoldásokat láthatott a közönség. Az 53. percben 20 gólos különbség állt a táblán. A második játékrészben minden játékos, még az ifista korúak is lehetőséget kaptak, akik remekül éltek is a játékkal. A végig rendületlen védelem meghozta a gyümölcsöt és a hazai gárda a legkevesebb gólt kapta a találkozón ebben a szezonban. Reméljük a hasonló folytatást, hiszen a végeredmény 22 gólos győzelem volt. A mérkőzés jó gyakorlás volt a soron következő Szentendre ellene éllovas mérkőzés előtt. Végeredmény 42:20.

„Ez a találkozó tökéletes volt arra, hogy gyakoroljunk, mindenki játéklehetőséghez jusson és önbizalmat szerezzünk a következő fordulóra, amire szükségünk is lesz, mert az eddigi legnehezebb mérkőzés vár ránk.”Tarjányi Szilvia, csapatunk beállósának értékelése.

1.Szentendrei NKE                      9/8/1/0 – 17 pont
2. KOMÁROM VSE                 8/7/1/0 – 15 pont
3. Esztergomi Vitézek RAFC    9/6/1/2 – 13 pont


Az éllovas otthonába látogat felnőtt női kézilabdacsapatunk. A mérkőzés november 30.-án reggel 11.00h-kor lesz megrendezve a Szentendrei Móricz Zsigmond Gimnáziumban. Hajrá KVSE!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: