Győzelemmel kezdte a tavaszt a fiú serdülő csapat.

Fiú serdülő III.osztály – A. csoport – Komárom Városi Sportcsarnok
2020. 02. 12. – 16.45h

Komárom VSE – Móri KSC 32:26 (17:12)

Játékvezetők: Kurcsik Nóra – Suszter Annamária
Nézőszám: 43 fő

Kiállítások: 0 perc ill. 4 perc
Hétméteresek: 0/0 ill 0/0

Komárom VSE: Bedecs– Kempl 16, Horváth 8, Kustánczi 2, Mlinkovics 1, Kozenkow 2, Jónai,  Simonics 3

Móri KSC: Marton, Jónás – Muray 11, Ladányi 3, Vasvári 7, Pallag 3, Kosárszky 2, Látos, Nyári, Horváth, Botos

A Mór csapata látogatott el a komáromi fiú serdülő csapathoz. Az odavágón egy gólos vereséget szenvedtek fiaink és igyekeztek visszavágni az ellenfélnek.
Nagyon jól kezdte a találkozót a Komárom VSE csapata, hiszen egy 4:0-val indított a jó védekezés eredményeképp. Az 5+1-es védekezés bár nem az edző kedvenc védekezése, de a sérült játékosok miatt le kellett valamilyen szinten venni egy kicsit a terhelést. A nagyon jól működő védekezés ellenére támadásban volt egy kis holtpont, amikor a meccs rohanós hevében rossz döntéseket hoztak a fiúk és ezt kihasználva visszazárkózott az a vendég gárda. A lendületes játék viszont meghozta a gyümölcsét. Támadásban Kempl Barnabás irányításával megbontották a fiúk a védelmet és ziccer gólokat szereztek. A félidőre egy 5 gólos előnnyel mehettek a hazaiak. Félidő 17:12.
A második játékrészt ismét egy tökéletes védekezéssel kezdték, aminek az eredménye egy 3:0-s szakasz volt, így még nagyobb nőtt a különbség. A 7-8 gólos különbség fejében bátrabban próbálták ki magukat a fiatalabbak is, kisebb-nagyobb sikerrel. A végére megmaradt egy 6 gólos előny, ami azt jelenti, hogy sikerült visszavágni a vendégszereplésért. A mérkőzést sárga lap és kiállítás nélkül, kemény védelemmel hozták le a Komárom VSE serdülő fiai. Végeredmény 32:26.

„Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, és jól is folytattuk. Kevesebb hullámvölgyünk volt, a srácok igyekezték betartani, amit megbeszéltünk. A jó védekezés könnyű gólokhoz vezetett. A védekezésben és a támadásban is egyre aktívabbak voltak a fiatalabbak, ez külön öröm. Jó volt nézni, ahogy járt a labda és egymást szolgálták ki a srácok. Ez a jó út! Gratulálok a CSAPATNAK!  – értékelt nagyon pozitívan Szerencsés Márk vezetőedző.


Következő fordulóban 2020. február 21.-én 18.00h-kor Zalaegerszegen méreik össze erejüket a Komáromi fiatalok!

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: