A következő részben két női játékosunkat mutatjuk be, akik eléggé otthon vannak az irónia és a poénkodás házában. #Poéngyárosok lennének? Mindenesetre tekintsetek bele egy kicsit az ő életükbe a vírusjárvány ideje alatt, és olvassátok el, hogy hogy élték meg a csodálatos eredményt a szezonban.
Kedves Fancsa (néni)! Már a tavalyi szezont is a KVSE csapatában töltötted sajnos kisebb nagyobb sikerekkel. A csapat „kemény magját” képezed az „új” játékosokkal együtt és meghatározó szereped van a játékban. Hogy értékeled a csapat teljesítményét? Szerinted, hogy sikerült beilleszkednie az újonnan érkezett játékosoknak?

Elég nagy fordulat következett nyáron, hiszen szinte teljesen kicserélődött a csapat, így más lendülettel vágtunk bele az idénybe. Mindenki maximálisan akart teljesíteni, és szerintem nagyon könnyen ment az összeszokás, hiszen rendkívül jól képzett egyéni játékosaink vannak, mindenki tudja és teszi a dolgát. Nagyon sikeres őszt zártunk, és esélyünk volt a bajnoki címre is, szerencsétlen helyzet ez az idei, szerettük volna kiharcolni a feljutás jogát. Jövőre talán sikerül a csapatnak!

Mint csapatkapitány gondolom még nagyobb örömmel tölt el a táblázatban elfoglalt első hely így a szezon lezártával. Annak ellenére, hogy sajnos a feljutás elmarad, mi a véleményed a szezonról? Megvagy elégedve a játékkal, vagy úgy érzed a következő szezonban keményebben kell majd dolgozni a sikerért?

Igen, mindenképpen jó érzéssel tölt el ránézni a tabellára. Úgy érzem, hogy nem is volt alkalmunk csapatjátékot kialakítani ebben a szezonban, hiszen nem nagyon volt rá szükség, rengeteg könnyű gólt szereztünk. A későbbiekben, esetleg magasabb szinten komolyabb játékra leszünk kényszerítve, taktikailag kell erősödni mindenképpen.

A csapat erőnlétével szerintem nem lenne gond, sok lelkiismeretes, “mániákus”, profi szemléletű játékossal rendelkezünk, már csak mindenki erősségét kell helyesen alkalmazni, egységben, rendszerként. És akkor nem lehet gond a másodosztályban sem, amennyiben nem változik súlyos mértékben a brigád összetétele.

Szőts Fanni

N:9
#
9
Name
Szőts Fanni
Position
Irányító
Kedvenc ital
Száraz fehér
Kedvenc étel
Levesek
Hobbi
-
Magasság
172cm
Súly
70kg
Születésnap
1991.03.22.

Szia Dóri! Hogy vagy? Tudomásunk szerint Te a szezon felében csatlakoztál a csapathoz, milyen volt az első hét? Hogy sikerült beilleszkedned? Honnan érkeztél és miért váltottál?

Szia, köszönöm minden rendben. Az első hét ismerkedéssel telt, de azt gondolom a beilleszkedéssel nem volt baj, csak sajnos kevés időt tudtam tölteni a lányokkal a kialakult helyzet miatt.
A Dorogi ESE-ből érkeztem, váltásom oka pedig igen összetett volt, de alapvetően a nem megfelelő körülmények befolyásolták első sorban a döntésemet.

 

Milyen volt az első meccs? Sajnos nem sokon vehettél részt, a vírus mindent felülírt, ennek ellenére kíváncsi lennék Te hogyan látod a szezont? Milyen volt a csapatban játszani? Hogy értékeled a lezárását a szezonnak?

Az első meccs nagyon pozitív élmény volt, főleg, hogy újoncként megkaptam az edzőtől a bizalmat, hogy kezdőként léphessek pályára, illetve a lányokkal is nagyon jól éreztem magam, egész más élmény volt, mint a korábbi csapattal.
A szezont a kevés mérkőzés miatt csak részben tudom értékelni, de szerintem a vírus nélkül nagyon jó idényt zárt volna a csapat, kiemelkedő egyéni teljesítményekkel.
A mérkőzéseken rengeteg bíztatás irányul a játékostársak felé, nem csak a pályán, a kispadról is.
Sajnos a szezon lezárását nem tartom igazságosnak, de persze a mi helyezésünkből adódóan ez talán nem meglepő, egy kieső helyen álló csapatnál biztosan másképp látnám a helyzetet.

Mivel töltöd a napjaidat a vírusjárvány ideje alatt? Miben változtak meg a mindennapjaid? Lett valami új hobbid, esetleg változtattál valamin, amin eddig nem tudtál?

Szőts Fanni: Én olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy a munkámban nem volt túl nagy változás, hiszen földet mérni mindig kell, szinte több volt a meló, az emberek otthon voltak, ráértek, így megfelelő biztonsági intézkedésekkel dolgoztunk tovább. A délutáni rohanás maradt el, de azért így is iktattam be edzést a mindennapjaimba, főleg a futásra kattantam rá a szabadban, illetve a hétvégi kötetlen időbeosztásom élvezem, és rengeteget kirándulok, túrázok.

Uresch Dóra: Másfél hónapot otthonról dolgozva töltöttem, igyekeztem kihasználni ennek minden előnyét és figyelmet fordítani arra, hogy amennyire a lehetőségek adottak edzésben maradjak. Új hobbim nem lett, az étkezésemen változtattam, mivel korán sem mozogtam annyit az otthon töltött idő alatt, mint előtte, így egy lazább diétát követek azóta is.

Hiányzik a kézilabda? Várod már a felkészülési időszakot és hogy újra elkezdődjön a „kézilabdás élet”?

Szőts Fanni: Persze, hogy hiányzik a kézilabda, és maga a körítés. Nemhiába, csapatjátékosok vagyunk, így minket jobban megvisel az elszigeteltség, hiszen a sportág szerves része a társaság,így nyilván más szájízzel állunk neki az egyéni edzésnek.
Az edzői énemnek hiányoznak nagyon a kistalpúak, és hihetetlenül várom, hogy visszatérhessünk a régi kerékvágásba, és vasárnap este összerogyva az ágyba azon mélázzak, hogy már megint egész hétvégén csak a csarnokban voltam!

Uresch Dóra: Egyelőre élvezem a kényszerpihenés részét, de természetesen várom már, hogy elkezdődjön az új szezon, új lehetőségekkel.

Szőts Fanni

NB II Női felnőtt

SzezonCsapatMérkőzésGólokSárga2 percKizárás7m7m-gól
20/21Komárom VSE4822000
Összeg-4822000

Uresch Dóra

Kövess, lájkolj, oszd meg: