Első nekifutásra 9 gólos vereség hosszú hónapok után, több pozitív dologgal.


Fiú serdülő III.osztály – A. csoport – Komárom Városi Sportcsarnok
2020. 09. 09. – 16.45h – 1. forduló

Komárom VSE – Szentgotthárdi VSE 25:34 (9:18)

Játékvezetők: Krupánszki Kíra – Krupánszki Kornél
Nézőszám: zárt kapus

Kiállítások: 2 perc ill. 4 perc
Hétméteresek: 3/3 ill 1/1

Komárom VSE: Bedecs – Kustánczi, Lőrincz 5 (1), Kempl 13 (1), Horváth 7 (1), Kozenkow, Mlinkovics, Jónai

Szentgotthárdi VSE: Toka, Mezei – Németh 3, Rónai 4, Séger 6, Kovács 3, Czibók 4, Korpics, Molnár 2, Buchesz 10 (1), Nagy 2


Hosszú hónapok után újra mérkőzésbe állhattak a fiúk, amit egy nagyon rohanós kézilabdával kezdtek. A türelmetlen játék mindjárt az elején kijött a fiúkon, amiből a vendégcsapat profitált. A nagy rohanás után viszont megpróbáltak rendezett, türelmesebb játékot játszani, ami sikeresebbnek viszonyult, hiszen a 17. percig 1-2 gólos különbség volt a két csapat között. Ekkor jött egy 8 perces rövidzárlat, ahol több eladott labda és technikai hiba segítette az ellenfelet, így a félidőre 9-re növekedett a hátrány. Félidő 9:18.
A második félidőben a srácok igyekeztek betartani a megbeszélteket. Ki kell emelni a védekezést, ahol látható volt a keménység és fegyelmezettség, amiből labdákat tudtak szerezni a hazaiak, ám a gyors gólok sajnos még nem sikerültek. Sokszor visszajött a hazai gárda 7-8 gólra, ám ezután mindig sikerült türelmetlenebben támadni, amiből a vendégek könnyű gólokat szereztek. Mindennek ellenére a második félidőt döntetlenre hozta a csapat. Végeredmény 25:34.

„Mindössze 8 perccel nem vagyok megelégedve a mérkőzésen. Akkor a türelmünk és a koncentrációnk a küszöböt ütötte, de a mérkőzés többi részén kifejezetten jól játszottunk. A védekezésünkkel kifejezetten megvagyok elégedve a kapott gól ellenére. Támadójátékunk még többször volt lassú és tanácstalan, de láttam nagyon jó megoldásokat is.”

Szerencsés Márk, vezetőedző értékelése


Komárom VSE serdülő csapata szeptember 19.-én, szombaton Lipóton lép pályára a 2. fordulóban.

NINCS ITT MESE, KVSE!

Kövess, lájkolj, oszd meg: